m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeCrna GoraПотписан Споразум о сарадњи  и финансирању западне трибине Градског стадиона

Потписан Споразум о сарадњи  и финансирању западне трибине Градског стадиона

Потписан Споразум о сарадњи  и финансирању западне трибине Градског стадиона

Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац и предсједник Фудбалског савеза Дејан Савићевић потписали су Споразум о сарадњи и финансирању реконструкције објекта фудбалског стадиона – западна трибина Градског стадиона Беране.

Након израдње источне трибине и постављања рефлектора, Општина Беране у партнерству са Фудбалским савезом Црне Горе наставља са изградњом и реконструкцијом Градског стадиона, самим тим и унапређењем беранског спорта.

Реконструкција западне трибине ће се реализовати по знатно бољим условима, у односу на источну трибину истог Стадиона, захваљујући доброј сарадњи и коректним односима Општине Беране и ФСЦГ.

Градски стадион у Беранама стиче све услове по стандардима УЕФА, што ће нашим спортистима омогућити да се на најбољи начин баве својом професијом. Овом приликом се захваљујемо ФСЦГ што су препознали нас као добре партнере, а наш стадион као потрнцијал за будуће спортске пројекте у организацији ФСЦГ“-истакао је Богавац.

Потписивању Споразума су присуствовали генерални секретар ФСЦГ Момир Ђурђевац, савјетник за спорт у Служби предсједника Зоран Јојић и савјетница у Служби предсједника Ивана Милошевић.


Биро за односе са јавношћу Општине
Беране

Komentari