m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaПОКС задовољан изборним резултатима

ПОКС задовољан изборним резултатима

ПОКС задовољан изборним резултатима

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) чији је председник Војислав Михаиловић, имаће седам посланика у Скупштини Србије и три у Скупштини града Београда.

“Ово је велики дан за Србију, јер су монархисти поново ушли у Скупштину Србије после 77 година када су из ње протерани. Започињемо нашу борбу и кроз институцију парламента, за обнову Краљевине Србије. Хвала свим грађанима, а нарочито монархистима на великој подршци нашој коалицији НАДА и др Милошу Јовановићу као кандидату за председника Србије, као и Београђанима који су нам дали поверење. Захваљујем се и академику Матији Бећковићу на отвореној подршци” – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Гласачи јуче, присталице ПОКС, дале су коначну реч да је Војислав Михаиловић једини легитимни заступник странке и да је јасна већина уз њега. Позивамо Министарство за државну управу и локалну самоуправу да испоштује законску обавезу коју избегава већ три месеца и упише Војислав Михаиловића за законског заступника у регистру политичких странака и престане са фарсом подршке бившем председнику Жики Гојковићу, кога је чланство сменило великом већином на изборној скупштини у јануару.

ПОКС наставља своју сарадњу са ДСС на свим нивоима, републичком и локалном у оквиру Српске коалиције НАДА и заједно ће доносити одлуке о свим важним питањима у држави и нашој престоници.

 

04.04.2022.

Инфо служба ПОКС

Komentari