m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaNajava događajaПОЗИВ НА СВЕЧАНО УРУЧИВАЊЕ УГОВОРА ЗА КУПОВИНУ 15 СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ

ПОЗИВ НА СВЕЧАНО УРУЧИВАЊЕ УГОВОРА ЗА КУПОВИНУ 15 СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ

ПОЗИВ НА СВЕЧАНО УРУЧИВАЊЕ УГОВОРА ЗА КУПОВИНУ 15 СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ ИЗБЕГЛИЧКИМ ПОРОДИЦАМА ИЗ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ И РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ СА ПРЕБИВАЛИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ПАНЧЕВА

 

РЕГИОНАЛНИ СТАМБЕНИ ПРОГРАМ, ПОТПРОЈЕКАТ 9

Четвртак, 6. мај 2021. године, 11:00 сати

Трг краља Петра Првог 2-4, Панчево

 

 

Позивамо вас да у четвртак, 6. маја 2021. године у 11:00 часова у Малој сали Града Панчева, Трг краља Петра Првог бр. 2-4, присуствујете свечаном уручивању уговора за куповину 15 сеоских кућа са окућницом избегличким породицама из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске са пребивалиштем на територији Града Панчева, у оквиру Потпројекта 9 Регионалног стамбеног  програма (РСП) у Републици Србији.

 

Догађају ће присуствовати Владимир Цуцић, комесар за избеглице и миграције Републике Србије, Александар Стевановић, градоначелник Панчева, Ивана Јелић, помоћница шефа Одељења за трајна решења УНХЦР-а у Србији,  представници других међународних организација и институција и корисници.

 

Рeгиoнaлни стамбени програм зajeднички је вишeгoдишњи прoгрaм Републике Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Хрватске, кojи имa зa циљ дa oбeзбeди трajнa стaмбeнa рeшeњa зa нajугрoжeниjе избeгличке пoрoдице у рeгиoну. Спроводи се уз подршку ОЕБС-а, УНХЦР-а и Банке за развој Савета Европе, а финансиран је средствима Европске уније, која је и највећи донатор, Сједињених Америчких Држава, Немачке, Норвешке, Италије, Швајцарске, Данске, Турске, Луксембурга, Шпаније, Кипра, Чешке, Мађарске, Румуније и Словачке.

 

Komentari