m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaNajava događajaПОЗИВ  ЗА  МЕДИЈЕ

ПОЗИВ  ЗА  МЕДИЈЕ

ПОЗИВ  ЗА  МЕДИЈЕ

Најава догађаја за суботу и недељу 8. и 9. мај 2021. године

 

Субота, 8. мај

Програм посете потпредседника Владе и министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислава Недимовића, који ће са градоначелником Николом Дашићем, чланом Градског већа за равномерни и одрживи развој села и града Дамјаном Срејићем и директорком Центра за стрна жита Зорицом Јестровић обићи пољопривредна домаћинства на територији Крагујевца:

– Церовац – посета пољопривредном домаћинству Милана Симића који се бави сточарством и ратарством.

– Ловачки дом у селу Лужнице – састанак са пољопривредницима.

 

– ресторан Библиотека код Милутина  – У оквиру акције ” За Душаново боље сутра” породица Остојић и пријатељи организују ”Вече за Душана”. Ову хуманитарну акцију подржаће представници Градске управе међу којима Ненад Станишић, члан Градског већа за финансије, Миљан Бјелетић, члан Градског већа за културу, Радомир Ерић, члан Градског већа за привреду, Стефан Јовановић, помоћник градоначелника за омладину и сарадњу са Универзитетом, Мирко Чикириз, помоћник градоначелника за сарадњу са црквама и верским заједницама.

Недеља, 9. мај

– Споменик Црвеноармејцима у Опорници – поводом обележавања 9. маја, Дана победе над фашизмом крај споменика Црвеноармејцима у Опорници, председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић и чланица Градског већа за здравствену и социјалну заштиту др Гордана Дамњановић положиће венце.

 

– Свечана сала Прве крагујевачке гимназије – поводом обележавања Дана победе над фашизмом  у организацији Удружења сународника и пријатеља Русије „Свет“, Бесмртни пук, одржаће се концерт ”Сећање на хероје”. Концерту ће, у име града, присуствовати др Гордана Дамњановић, чланица Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

 

Прес центар

www.kragujevac.rs

Komentari