m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 21.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoПодршка локалним самоуправама за нове моделе сарадње са грађанима и привредом

Подршка локалним самоуправама за нове моделе сарадње са грађанима и привредом

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Подршка локалним самоуправама за нове моделе сарадње са грађанима и привредом

Београд, 28. мај 2021. године

„У Министарству државне управе и локалне самоуправе имате подршку за залагање да своју општину учините још бољим местом за живот, где млади остају и где се деца рађају. Министарство је ваша родитељска кућа, чија су врата увек отворена“, поручила је државни секретар Маја Мачужић Пузић на свечаној седници Скупштине општине Ариље.

Она је поздравила квалитет пројекта којим је Ариље добило средства на конкурсу МДУЛС за доделу средстава из Буџетског фонда за програм локалне самоуправе и позвала да и у будућности раде на пројектима који имају за циљ унапређење рада општине Ариље, како би постала модерна средина која пружа квалитетне услуге својим грађанима и привреди.

„У протеклој години коју је обележила пандемија Ковид 19 вируса, показали смо да само уједињени и одлучни можемо да победимо чак и у борби против невидљивог непријатеља какав је вирус. Показали смо да можемо и у најтежим околностима да очувамо своју привреду и економију и да из кризе изађемо још јачи.  МДУЛС ће пружити пуну подршу локалним самоуправама на путу изградње нових модела и начина сарадње са грађанима и привредом“, закључила је Мачужић Пузић.

Свечана седница СО Ариље одржана је данас поводом обележавања Дана општине, Ариљевдана, крсне славе Цркве Св. Ахилија.

 

Komentari