m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoПОДРШКА АТЛЕТСКОМ КЛУБУ „БОРАЦ” СА КЛИСЕ  

ПОДРШКА АТЛЕТСКОМ КЛУБУ „БОРАЦ” СА КЛИСЕ  

ПОДРШКА АТЛЕТСКОМ КЛУБУ „БОРАЦ” СА КЛИСЕ

 

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, заједно са начелником Градске управе за спорт и омладину Властимиром Мастиловићем, посетио је чланове Атлетског клуба “Борац” на тренингу који је одржан на терену ФК „Борац”.

 

Град Нови Сад препознаје значај АК „Борац” који је за осам година постојања успео да окупи преко 150 чланова, пре свега деце са Клисе, Ченеја и из околних делова Новог Сада, да их анимира да се баве спортом и да усвоје здраве стилове живота. Развој школског спорта је приоритет наше управе, радимо на томе да деца из свих делова Града имају могућност да се квалитетно баве спортом и зато смо подржали овај клуб – рекао је Огњен Цвјетићанин.

 

Он је објаснио да је Град, посредством Управе за спорт и омладину омогућио члановима клуба да квалитетно тренирају и у зимском периоду, допринео побољшању услова на стадиону ФК „Борац” и обезбедио реквизите неопходне да се развију и учествују на такмичењима у свим дисциплинама.

 

Председница АК „Борац” Данијела Шпирић се захвалила представницима Града на посети и подршци и истакла да клуб ради са члановима узраста од шест до 19 година и групама ветерана и жена које се рекреативно баве атлетиком.

 

-У систему смо свих државних такмичења, а наши чланови остварили су запажен успех и на међународном такмичењу у Сплиту. Веома смо поносни на наше чланове које највећим делом чине деца предшколског и основношколског узраста која предано и са задовољством приступају тренинзима, а ми се трудимо да им помогнемо да на најбољи начин остваре своје потенцијале – рекла је Данијела Шпирић.

 

Нови Сад, 21. мај 2021. године

Komentari