m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHПоводом Ускрса за вјернике који овај празник прослављају 17. априла, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је упутио честитку

Поводом Ускрса за вјернике који овај празник прослављају 17. априла, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је упутио честитку

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ГРАД БИЈЕЉИНА

ГРАДОНАЧЕЛНИК

Градска управа Града Бијељина

Кабинет Градоначелника

 

Датум: 15април 2022. године

 

Поводом Ускрса за вјернике који овај празник прослављају 17. априла, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је упутио честитку у којој се истиче:

Грађанима Града Бијељина који Ускрс прослављају придржавајући се новог календара, упућујем срдачне честитке поводом највећег хришћанског празника и жеље да празнични дани протекну у радости и љубави према ближњима – породици, пријатељима и сусједима.

Овај празник нас увијек изнова подсјећа на смисао хришћанског живота и наде у бољу будућност сваког човјека и сваке заједнице. Живећи и радећи по начелима жртвовања за добро заједницекао што нас уче свете књиге, најбоље показујемо да разумијемо смисао васкрсења и да смо достојни слављења Христовог ускрснућа. Поред времена садашњег, на тај начин градимо и будућност, јер потомцима дајемо најбољи примјер како се ствара здрава породица, град и друштво у цјелини.

Нека благодат Ускрса обасја ваше домове, а свака великодушност и доброта исказана не само у празничне дане, већ и током цијеле године, вишеструко врате кроз лични и заједнички напредак.

 

Кабинет Градоначелника

Komentari