m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaПетровић на скупу Покрета социјалиста у Београду

Петровић на скупу Покрета социјалиста у Београду

Петровић на скупу Покрета социјалиста у Београду

 

Предсједник Републичке странке Српске Младен Петровић присуствовао је предизборном скупу Покрета социјалиста који је синоћ одржан у Београду пред више од 6.000 чланова и присталица ове политичке партије.

– Сматрам да је јединство Срба Републике Српске и Србије најважније у тренутку када велике свјетске силе укрштају копља на политичком и економском плану. Не смијемо дозволити да се та копља по ко зна који пут сломе над нашим територијама и нашим народом – каже Петровић.

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је овом приликом да је дужност генерације политичара којој припада да сачува мир и јединство српског народа, гдје год се налазио.

– Покрет социјалиста не мења страну и најлојалнији је коалициони партнер Српске напредне странке. Само победа Александра Вучића на изборима 3. априла гарантује мир и стабилност. ​Не буде ли наша победа убедљива, имаћемо сукобе на улицама подржане од стране западних влада. Већ 4. априла имаћемо оне који ће због туђих застава и туђих земаља цепати српску заставу – додао је Вулин.

Предизборни скуп Покрета социјалиста /ПС/ на којем је ПС подржао свог кандидата за предсједника Србије – Александра Вучића, одржан је у спортској хали на Вождовцу. На скупу који је почео извођењем химне „Боже правде” и „Интернационалом”, окупили су се симпатизери Покрета социјалиста из Београда, Врњачке Бање, Врања и других градова и мјеста Србије.

Републичка странка Српске

 

Komentari