m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / September 26.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoОтворено више конкурса за доделу пакета грађевинског материјала избеглицама и интерно расељеним лицима

Отворено више конкурса за доделу пакета грађевинског материјала избеглицама и интерно расељеним лицима

Београд, 27. 5. 2021.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

 

Отворено више конкурса за доделу пакета грађевинског материјала избеглицама и интерно расељеним лицима

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије обавештава да је Комисија за избор корисника 25. маја 2021. расписала Јавни позив за решавање стамбених потреба избеглица са територије Градске општине Обреновац, кроз набавку 10 пакета грађевинског материјала и друге опреме за побољшање услова становања избеглица.

Право да конкуришу за помоћ  имају избеглице у статусу и бивше избеглице, као и чланови њихових породица, са пребивалиштем/боравиштем на територији ГО Обреновац. Минимална  вредност једног пакета помоћи у грађевинском материјалу је 184.000 динара, а максимална 550.000 динара. Јавни позив траје до 18. јуна 2021. године.

Текст Јавног позива корисници могу да прочитају на сајту Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs  у Рубрици Јавни позиви/Стамбене потребе избеглица и интерно расељених лица. Линк за овај ЈП постављен је и на Фејсбук страници Комесаријата за избеглице и миграције РС.

На сајту Комесаријата такође су актуелни конкурси за доделу помоћи у виду грађевинског материјала за избеглице са пребивалиштем/боравиштем на територији Града Београда, Младеновца, Пожаревца, Ивањице и Сремске Митровице, као и за интерно расељена лица у Пријепољу, Младеновцу и Пожаревцу.

 

Komentari