m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaОбрадовић: Проглашена изборна листа ДВЕРИ и ПОКС

Обрадовић: Проглашена изборна листа ДВЕРИ и ПОКС

Обрадовић: Проглашена изборна листа ДВЕРИ и ПОКС
Републичка изборна комисија је званично прогласила изборну листу „Бошко Обрадовић – Српски покрет ДВЕРИ – ПОКС – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Краљевине Србије“, која ће се на предстојећим парламентарним изборима наћи под редним бројем 11!

Проглашењем наше изборне листе, све патриоте и монархисти у Србији су добили сигурну политичку опцију којој могу дати поверење на наредним изборима. Коалиција Српског покрета ДВЕРИ и ПОКС ће у Скупштини Србије бити искрени заступник традиционалне породице, подршке породичној политици, подршке домаћој привреди и пољопривреди а не страним компанијама, очувања здраве животне средине, као и заступник промене комплетног корумпираног система који у Србији траје преко 30 година. Данас живимо у држави из које млади и најобразованији једва чекају да оду, што због ниског животног стандарда што због Вучићевог система власти који форсира најгоре на уштрб најбољих. Тај систем, у коме цветају криминал и корупција, мора се променити.

Наша коалиција је гарант да ће у Србији моћи нормално да се живи од поштеног рада, а да ће на најодговорније државне функције доћи људи који те промене могу да донесу. Зато позивам све грађане Србије да у што већем броју изађу на наредне парламентарне, председничке и локалне изборе, гласају против актуелне Вучићеве власти и за наш Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић
Председник Двери

Komentari