m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ ПОЗИВУ “РЕЛОАД2”

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ ПОЗИВУ “РЕЛОАД2”

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ ПОЗИВУ “РЕЛОАД2”

Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у партнерству са  Градском управом за спорт и омладину Града Новог Сада – Канцеларијом за младе расписао је Јавни позив удружењима младих, удружењима за младе и њиховим савезима за предају предлога пројеката  у оквиру програма „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2)”.

Програм „РеЛОаД2″ финансира Европска унија, спроводи Програм Уједињених нација за развој у Србији, а Нови Сад је једна од седам локалних самоуправа које су одабране да учествују у другој фази пројекта чији је циљ јачање партнерства између локалних власти и цивилног друштва. За реализацију тог пројекта удружењима младих, удружењима за младе и њиховим савезима са територије Града Новог Сада биће по наведеном основу на располагању износ од укупно 150.000 америчких долара бесповратних финансијских средстава. Биће додељено 75.000 америчких долара у 2022. години и 75.000 америчких долара у 2023. години, а Градска управа за спорт и омладину суфинансираће пројекте удружења младих, удружења за младе и њихових савеза, који буду одобрени у оквиру заједничког јавног позива у износу од 20% укупно пласираних средстава.

Правила и услови Јавног позива биће представљени на Инфо-сесији (Дан отворених врата) која ће бити одржана у уторак, 12. априла 2022. године, са почетком у 12.00 часова, у Великој сали Омладинског савеза удружења „ОПЕНС”, Булевар Деспота Стефана бр. 5

Нови Сад, 11. април 2022. године

Komentari