m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeНекатегоризованоНАДА(ПОКС,ДСС) ће бити опозиција у републици и Београду

НАДА(ПОКС,ДСС) ће бити опозиција у републици и Београду

НАДА(ПОКС,ДСС) ће бити опозиција у републици и Београду

 

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) чији је председник Војислав Михаиловић, одржао је седницу Председништва у Београду. Констатовано је да након поновљених избора на појединим бирачким местима у Београду досадашња власт има тесну већину, али ако се избори понове ПОКС и коалиција НАДА ће бити спремна за њих.

Донета је одлука да се настави сарадња са ДСС и 25 патриотских и монархистичких покрета, удружења и група грађана и после избора у оквиру Српске коалиције НАДА.

Председништво је и одлучило да ПОКС Војислава Михаиловића буде опозиција на републичком нивоу са својих седам посланика и у граду Београду са три одборника.

„Пред Србијом су бројни изазови од којих ће највећи бити притисак на нашу земљу да уведе санкције Русији, да одустане од подршке Републици Српској и да призна нелегалну сецесију Косова и Метохије. Ми никада нећемо подржати ни једну активност, било власти или „бриселске опозиције“ у том правцу и одлучно ћемо се томе противити у скупштини и ван ње. Изборни резултати су показали да је Српска коалиција НАДА водећа групација која окупља десницу и десни центар и ми ћемо бити главни актер у заштити српских националних интереса, али у исто време и борци за успостављање демократских институција у овој земљи, отварања питања облика владавине, односно републике или обнове краљевине“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

 

26.04.2022.

Инфо служба ПОКС

Komentari