m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaМарија Обрадовић: Жртва сам прогона, Алексић лаже и не поштује суд

Марија Обрадовић: Жртва сам прогона, Алексић лаже и не поштује суд

Марија Обрадовић: Жртва сам прогона, Алексић лаже и не поштује суд

Јасна ми је агенда Мирослава Алексића, потрчка Вука Јеремића, као што су ми познати и налогодавци, који у замену за мој политички прогон, његов криминал држе у фиоци. Због моје породице, нећу да дозволим да нас провлачи кроз блато у коме се ваља и нећу одустати од истине.

У јасној намери да повреди независност суда и дезавуише поступак, Алексић је јуче наставио да лаже, цитирајући моје наводно признање током судске расправе да смо “власници једног дела имања некадашње задруге Граничар у Гакову на којој је нађена марихуана”.

Увидом у расправне записнике са јучерашњег рочишта по тужби коју сам против Алексића поднела због клевета и лажи, лако се може утврдити чињенично стање супротно његовим наводима.

Парцела моје породице у Растини нема везе са парцелама на којима је узгајана марихуана у Гакову. Цео процес у вези са том озлоглашеном фармом марихуане у „Граничару“ из Гакова  је одавно окончан, а кривци ухапшени и осуђени.

Судски процес, а наглашавам да се ја ни једном нисам огласила током две године његовог трајања, Алексић наставља да користи као параван за политички обрачун са мном и Српском напредном странком.

 

 

Komentari