m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Friday / September 29.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaDruštvoКривичне пријаве против фалсификатора дописа министарке правде 

Кривичне пријаве против фалсификатора дописа министарке правде 

   Кривичне пријаве против фалсификатора дописа министарке правде 

Министарка правде Maja Поповић најоштрије је осудила дељење фотографија фалсификата наводног дописа у чијем заглављу је као адресат означена Адвокатска комора Србије, а у којем се наводи да ће суштински министарство правде посегнути за смањењем висине награде за рад адвоката за одбране по службеној дужности.

“Дељење фотографија непостојећих дописа на друштвеној мрежи „Твитер“ сведочи о злонамерним покушајима дела заинтересоване јавности да наруши односе представника адвокатуре и њиховог матичног министарства.

Напомињем да је министарство правде реаговало подношењем кривичне пријаве надлежном тужилаштву још поводом ранијих иступа исте врсте за време мандата претходног министра”, наводи министарка Поповић.

“Ми ћемо се још једном обратити надлежном тужилаштву и позвати орган гоњења да открије творце неистинитих и лажних дописа односно да испита све околности овог случаја, како би одговорни што пре били приведени закону и како би у будућем периоду било спречено неодговорно и непрофесионално понашање појединаца срачунато са намером узнемиравања носилаца адвокатске професије”, закључује министарка правде.

 

Komentari