m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 2.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaКоалиција НАДА ће се ускоро проширити

Коалиција НАДА ће се ускоро проширити

Коалиција НАДА ће се ускоро проширити

Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 23 покрета, странака, група и удружења грађана формирала је заједнички изборни штаб за председничке, парламенте и београдске изборе.

“Ускоро ћемо још проширити коалицију, а у предизборној кампањи ћемо заједно обићи сваки град, општину и свако село представљајући наш програм. Желимо подршку грађана за наш циљ да живимо нормално, а то значи да партијска књижица не може бити преча од дипломе, да странке не постоје да би се тукле и вређале, него да се боре кроз демократски дијалог аргументима за своје идеје” – изјавио је кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

“Ми смо већ сада увелико у кампањи у оквиру коалиције НАДА за нашу престоницу, иако је  4. фебруар крајњи рок да Министарство државне управе и локалне самоуправе позитивно одговори на захтев ПОКС да се након валидне изборне скупштине у Београду упише нови законски заступник странке изабран на гласању, односно моја маленкост. Очекујем да ће се министарство  држати искључиво правних чињеница и да неће имати уплива политика и притисци поражене стране, односно оних који нису смели да се појаве на изборној скупштини” – изјавио је председник ПОКС и носилац листе коалиције НАДА за београдске изборе, Војислав Михаиловић.

НАДА инфо     25.1.2022.

Komentari