m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Tuesday / February 27.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaPolitikaИнфо служба ПОКС: Жика Гојковић забио нож у леђа опозицији у Београду

Инфо служба ПОКС: Жика Гојковић забио нож у леђа опозицији у Београду

Жика Гојковић забио нож у леђа опозицији у Београду

 

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) који води Војислав Михаиловић оцењује изјаву Жике Гојковића да његова два одборника неће сести за преговарачки сто око формирања власти у Београду са “преварантима” из коалиције НАДА као издају опозиције и стављање тачке на преговоре.

“Жика Гојковић врло добро зна да математика говори да без седам одборника коалиције НАДА нема већине за опозицију у Скупштини града, чак и ако странка Бориса Тадића на поновљеним изборима прође цензус. Тиме је Гојковић јасно поручио да не постоји више ни теоретска шанса да опозиција формира већину. Овакав његов став је директна помоћ садашњој власти да у Београду не дође до промена” – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић и један од лидера коалиције НАДА.

Гојковићева изјава, потврда је да су од самога старта одређене државне структуре биле умешане у сукоб и поделе у ПОКС, да би се у кључном моменту какав је овај, помогло режиму, додао је Михаиловић.

ПОКС подсећа да није случајно Гојковић годинама у борду директора државног Мтела и да има обавезу да за услугу учини и контрауслугу попут ове.

 

07.04.2022.

Инфо служба ПОКС

Komentari