m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / February 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeBiHИЗБОР ЗА НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ, БАЛКОН И ТЕРАСУ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА

ИЗБОР ЗА НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ, БАЛКОН И ТЕРАСУ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА

ИЗБОР ЗА НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ, БАЛКОН И ТЕРАСУ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА

У оквиру акције чишћења Семберије под називом „Април-мјесец чистоће”, Град Бијељина упућује јавни позив суграђанима да се пријаве на избор за најљепше уређено двориште – окућницу, башту, врт – односно балкон и терасу за 2022. годину.

Пријављивање за учешће у овом избору се проводи путем онлајн пријаве која се налази на линку, хттпс://њњњ.градбијељина.орг/ср/1789.конкурс-за-најљепсе-уредено-двористе.хтмл, на званичној интернет страници Града Бијељина. Пријава треба да садржи име и презиме, адресу, контакт-телефон кандидата и најмање двије фотографије локације (двориште, балкон, тераса) којом се аплицира за такмичење.
Такође, кандидати се могу пријавити и путем електронске поште на адресу изборзанајљепсубасту@гмаил.цом  или поруком на број телефона број 065 081 182.

Рок за пријаву је 20. мај 2021. године.

Градска управа града Бијељина је именовала Комисију која ће посјетити пријављене локације у унапријед заказаним терминима, прогласити најуспјешније учеснике и додијелити пригодне награде. Бодовање од стране Комисије ће бити извршено на основу неколико критеријума – одржавање, његовање и уредност дворишта, балкона и терасе, цвјетни аранжмани дворишта, балкона и терасе, амбијентална усклађеност, кориштење природних материјала у изради детаља и цјелокупан естетски утисак.

За најуспјешније учеснике у три категорије су предвиђене награде – по 1000 конвертибилних марака за побједнике, по 500 КМ за другопласиране и по 300 КМ за трећепласиране учеснике.
Награде ће бити уручене добитницима 29. маја 2022. године, у оквиру Сајма цвијећа који ће бити одржан на Тргу краља Петра И Карађорђевића.

Кабинет Градоначелника

Komentari