m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Wednesday / September 28.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaHronikaЕ-лицитација возила Царинарнице Крагујевац

Е-лицитација возила Царинарнице Крагујевац

Е-лицитација возила Царинарнице Крагујевац

 

Почело је пријављивање за е-лицитацију трајно одузетих возила која ће путем интернета бити одржана  у среду 21. септембра 2022. године од 9:00 до 14:00 часова у организацији Царинарнице Крагујевац.

Фотографије возила која ће бити предмет надметања налазе се на линку https://licitacije.carina.rs/#/ а њихово физичко разгледање заказано је за 15. септембар 2022. године од 09:00 до 13:00 часова у Складишном простору, Драгобраћа бб у Крагујевцу.

У надметању за пет путничких аутомобила, један теретни комби, једну камп приколицу и осам мотоцикала могу да учествују физичка и правна лица, која се до поноћи 18. септембра 2022. године, региструју на апликацији за eлектронске лицитације Управе царина и уплате неопходну кауцију.

Детаљне информације о општим условима учешћа и корисничко упутство доступни су како у самој апликацији, тако и на сајту Управе царина у рубрици ”Објашњења” https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.html

Електронске лицитације које је Управа царина Србије увела од ове године представљају важан корак у даљој модернизацији и дигитализацији њеног целокупног пословања. Верујемо да ће новим начином јавних продаја свакако бити задовољнији и заинтересовани грађани и правна лица, због транспарентније и једноставније куповине, али и држава због могућности да се остваре већи приходи за буџет, што је подједнако значајно за све њене грађане.

 

Група за односе са јавношћу

Komentari