m
Skorašnji članci
POVEŽI SE:
Saturday / December 9.

Srbija    Hrvatska    BiH    Crna Gora

HomeSrbijaNajava događajaND PolitikaБошко Обрадовић разговарао са грађанима у Јабланичком округу

Бошко Обрадовић разговарао са грађанима у Јабланичком округу

Бошко Обрадовић разговарао са грађанима у Јабланичком округу

 

Након одржане Породичне шетње у Лесковцу у суботу 8. маја (https://dveri.rs/vesti/saopstenja/bosko-obradovic-dosta-nam-je-beogradizacije-srbije-opozicija-mora-na-teren-medu-narod/), председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић је у недељу обишао и села Богојевце, Накривањ, Брза, Стројковце, Велико Трњане и Рударе, као и некадашњу општину Вучје који припадају граду Лесковцу, али и средњевековни Јашуњски манастир. Данашњи дан је завршен посети општинама Медвеђа и Лебане, где је одржана још једна Породична шетња, али и отворена канцеларија Двери у центру Лебана.

Посета Јабланичком округу је била изузетно успешна, грађани су изразили огромну подршку политици Двери и залагању за промену комплетног корумпираног система који у Србији траје преко 30 година, што се и видело приликом обиласка централних улица у Лесковцу, Медвеђи и Лебану где је дељен Породични гласник. На самој Породичној шетњи у Лебану, председник Двери Бошко Обрадовић је истакао: „Власт се залаже за легализацију хомосексуалних бракова, а ми се залажемо за породицу на првом месту, за младе брачне парове, за рађање, за породичне фирме. То је наша политика! Хомосексуалци већ имају сва права у Србији, имају председника Владе и није им довољно. Колико министара треба да буду хомосексуалци да би били задовољни?”, упитао је Обрадовић. „Промена система је кључ полтичких промена у Србији”, закључио је председник Двери.

Након обиласка Јабланичког округа следи Велика породична шетња у Београду, 15. маја у 15 часова испред Дома Народне скупштине на коју позивамо све грађане јер – Породица је на првом месту!

Говоре са отварања канцеларије у Лебану можете погледати овде: https://www.facebook.com/boskoobradovicspdveri/videos/316467633388056

Породичну шетњу кроз Лебане можете погледати овде: https://www.facebook.com/spdveri/videos/908247156696592

 

Инфослужба Двери

Komentari